Timo var galet bra!

Konserten igår va helt sinnes bra! Verkligen sjukt bra.
TImo är så sjukt musikalisk... man står lixom å gapar. Eller nä där ljög jag, han är så stört skön på scenen så man hoppar å studsar å "shake:ar" järnet. Eller iaf jag.
Och att basisten var sjukt snygg var ju bara ett plus.
Jag skulle kunna skriva i oändligheten om denna konsert men är inte så kul kanske så jag ska försöka att bara säga det mest visentliga.
 
Tidigare på kvällen såg vi Loop Truper? hette dem så? jaja de var iaf inte så bra. Det var massor med folk i hela malmö vi var allihop ganska less å funderade på å åka hem, NEEJ säger jag men folk brukar inte lyssna på mig. så vi gick för att hitta storebror. Han satt på en pub o ville inte hem, så då delade vi oss, jag söta syster å fina kusin åsså Bejk går för att se Timo å resten sätter sig på puben.

Snacka om att jag är glad att jag gick!

Denna man, Timo Räisinen, var förut Håkan Hällströms gitarrist, säg va man vill om Håkan men han hade en grym gitarrist.

Denna man, Timo inte Håkan, är otroligt musikalisk, skriver väldigt bra musik och.... ja har en snygg basist.

Denna konsert visade bara att allt detta är sant, plus att han och hans band är sjukt sköna live.
 
En rolig grej han gjorde var att han mitt i sången "Sweet Marie" så börjar han sjunga jätte långsamt något helt annat, ingen fattar först va han sjunger, sen hör vi... vet inte va den heter... men den " amigos adios, adios..."
aja... alla börjar i alla fall sjunga med så ökar de tempot å går sen tillbaka över till "Sweet Marie"... "Jubel".

Fruktansvärt bra, önskar att alla skulle hört denna konsert, för den var värd alla jobbiga fjortisar i världen.

En annan höjd punkt var när han spelade "Fear no darkness promised child". Så sjukt bra låt.... suck... (detta var en nostalgisk suck ingen jobbig suck"...

Efter denna underbara konsert åkte vi hem, jag sov oerhört gott tillsammans med min underbara kusin.

Denna dag har varit bra.... Jag vaknade ganska utvilad men med möjligheten att ligga kvar å bara njuta tillsammans med sula... underbar start på dagen. Hela dagen har varit ganska slapp när jag tänker efter....

Det enda som gör dagen ofullständig är att jag kommer somna ensam.... Kom hem snart Sue..

Imorgon börjar skolan... det känns bra... börjar inte förrän halv 3... det känns ännu bättre

Men måste faktiskt ta å sova lite, ska snart börja gå upp halv 6 igen.... (känns mindre bra)...

Mors på er

(en liten parantes, Jag har sett lejonkungen två gånger denna veckan, så citerar den ännu mer än vanligt för tillfället, ha överseende)
puss

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!

Jag får inte prata i telefon för min mamma. Det suger!
suck......
För tillfället är jag nästan gråtfärdig bara för att jag inte får prata i telefonen, de kan låta löjligt, men ni skulle förstå om det va ni som pratade i telefon med en trevlig karl å så ställer sig en sur o bitter mamma å skriker att jag måste lägga på.
och hennes enda argument är att jag kan få hjärncancer.
Jag menar KomÅn....


Mitt nya motto är "lev livet nu oavsett om det betyder att du dör av hjärncancer om 100 år för att du kan dö imorgon också men då kan du i alla fall tänka "jag hade iaf roligt igår" "

suck... är inte på något bra humör alls.
ska till malmöfestivalen ikväll, va riktigt laddad men min mor har egenskapen att förstöra den allra bästa dagen.
Störigt nog.....

Nu får du faktiskt va riktigt bra Timo, annars blir jag riktigt less.

Mors!


Lita inte på nått

Jag igår gick  upp tidigt för att jag skulle in till stan för att planera Joj- terminen.
Cyklade in till stan trots regnet =D, hurtig som jag är =P
Inne i stan hade vi en jätte mysig planering, massor av tankar. Lagom disiplinerat vi hade våra utstickare när vi började surra om något helt annat men kom hela tiden tillbaka till det vi höll på med.
Väldigt mysigt.

Efter ett tag tröttnade vi iaf så vi gick till macka donkan för jag behövde kaffe. Väl där går jag fram till disken å säger snällt och vänligt med ett leende på mina läppar "en liten kaffe och en paj tack". VET NI VA DEN STÖVELN SVARAR?! "vi har inget kaffe och ingen paj"

DET ASET!

Jag menar INGET KAFFE?!?!?!?!

Jaja.. jag försökte avtala dem andra att här kan vi ju inte stanna men de höll inte med... suck..
Men vi satte oss iaf o fortsatte planera på mackadonkan. O när jag hade lugnat ner mig lite så var det ganska mysigt.

Efteråt så närmade sig klockan halv tre å då var tiden inne för mig att träffa Anna. Underbara Anna som varit borta alldeles för länge. 
Vi tog i alla fall en fika på espresso house. Hon bjöd =)
Vi hade så mycket att prata om... det var så sjukt mysigt... =)
Till slut var det iaf dags att ta farväl till nästa gång... snyft.. eller nått

Jag köpte mjölk å sen så ringde jag min söta rara mamma som ville skjutsa mig hem.. hurra slippa regnet

Väl hemma hade storebror lagat en paj, så mamma gjorde middag så åt vi paj till efterrätt, smarrigt...

sen så fick jag måla min dörr =D himla fint blir det =P
så fick jag tillfälle att sjunga "jag målar o målar, jag målar min dörr"
å det är ju alltid trevligt att få sjunga en truddelutt. 

sen satte jag mig vid min söta lilla dator, letar lite efter någon bra låt som jag kan koreografera en dans till till pappas fest, (förslag).
Lugnt och fint tänker jag "jag öppnar itunes å kollar på lite låtar". jag öppnar itunes å då poppar ett fönster upp där det står typ " å du måste skapa ett biblotek", jag tänker "va? jaha... okej.."
å då när jag öppnar itunes är All min musik BORTA. PUTSVÄCK!
Först tror jag det är datorn som bara skojar med mig, men långsamt går det upp för mig.... borta...
Paniken sprider sig i min kropp. Jag börjar hyperventilerar o letar förbrillt genom alla mappar på datorn för att försöka hitta min musik... till slut hittar jag den... tack och lov tänker jag. Men hur ska jag nu få tillbaka den i itunes, klarar inte av det själv... ber då min "låtsas leksak" om hjälp. Och som alltid så kan en av mina teknik vänner hjälpa mig o rätta till felet. Tack!

Datorn fick stå på hela natten för att rätta till det den hade ställt till med.
Nu är iaf all min musik på plats, men så är min ipod sykroniserad till det gamla bibloteket så måste anpassa om å lägga in musiken igen.
Dundersuck...

Hatar datorer. De är fullständigt värdelösa.... de klyddar (krånglar) alltid. Iaf för mig...

Men men tror allt har löst sig nu... Hoppas verkligen det för min dators skull, klyddar den mer de närmsta dagarna så kommer jag döda den.

Eller i alla fall skrika lite på den.

Jag menar den gömde all min musik, fatta paniken.

jaja... antar att det är sånt man får ta i den här teknik världen vi lever i.
se de här som en varning kära vänner, allt kan försvinna POFF om vi inte passar oss.
LITA INTE PÅ ER DATOR


Till alla mina "stalkers" och hemliga beundrare

Jag vet att ni är många o att detta kan bli lite svårt för er att förstå, men jag har bytt rum.
Jag bor inte längre i det gula rummet. Utan har nu flyttat till ett rum så vätter åt baksidan, detta rum har  en svart/vit/cream/guld-blommig fondvägg, och ett parkett golv av valnöt. Otroligt snyggt =P

Det är i alla fall viktigt att ni tänker på detta att jag har bytt rum för min lillebror har flyttatt in i mitt gamla rum o jag tror inte ni vill att han ska läsa alla mina kärleksbrev.

Så tänk på att jag nu inte sover i  det gula rummet, utan i era drömmar om mig så är jag i ett creamfärgat rum med blommig fondvägg och valnöts golv =D

Jag finns i era drömmar

Pussar

EN evig rundgång

Borta bra men hemma bäst?
Är det så?
Är det alltid skönt att komma hem?
Jo den första känslan man får när man kommer hem är en lugn och skön känsla. Jag har haft det väldigt bra när jag har varit bortrest för att hälsa på släkt och vänner, jag har träffat massor av underbara människor och jag har gjort jätte mycket roliga saker men ändå så är det skönt att vara hemma. konstigt det där.... Jag älskar att vara borta, älskar folket jag träffar när jag är borta, men ändå är hemma bäst.

Tror jag... i alla fall första minuterna när man kommer innan för dörren, sen så börjas det. Nu är det folk som vill bestämma över en och man ska göra det ena med det 4:e och genast börjar man längta tillbaka. Tillbaka dit där det hände så mycket roligt.

Jag har märkt att större delen av mitt liv så går jag runt och längtar eller kanske väntar... Vet faktiskt inte vad som är rätt ord att använda. Jag väntar på att något roligt ska hända, eller något spännande
.
Jag älskar att ha roligt. Jag älskar att skratta, busa, göra något oväntat, ligga och njuta av livet tillsammans med en vän. Detta är sådant som jag vill ska vara hela tiden. Det vore underbart. Tror jag.

Men så när jag nu sitter och skriver kommer jag själv på hur dumt det låter, Alfons Åbergs Farmor har rätt. Det kan inte vara roligt alltid för de skulle vi tröttna på.

Suck... nu är jag iaf hemma och har lixom varit hemma lagom länge för att den där mysiga känslan ska ha gått över till en matthetskänsla, allt som man borde göra. Och så börjar jag vänta/längta efter något roligt som ska hända...

En evighetsmaskin.....
 

RSS 2.0