Hm.. det där med blogg

Jag hade nästan glömt att jag hade en blogg.. eller glömt o glömt.. jag har liksom inte kommit mig för att skriva på otroligt länge.

Sist jag skrev tror jag var i somras, nu är det vinter. Det är en mycket märklig vinter, det är snö.
Vinter för mig brukar vara vila, långa mysiga dagar med familjen, puzzel i massor, och tö väder, blask o regn. Denna vinter är inget av det. Jag jobbade hela julen o nyår, knappt träffat familjen, dels för att min älskade syster befinner sig på en helt annan kontinent, storebror och pappa har jobbat mkt.. där med är det bara mamma o lillebror kvar. Sen det här med snön, det blir liksom fel på något sätt. Jag älskar snö.. Men i skåne platsar den inte riktigt.. Har varit snö hela jul och nyår men jag har fortfarande inte upplevt varken snöbollskrig eller pulkaåkning. Vilket jag tycker är väldigt tråkigt, men jag äger ingen pulka o .. ja som sagt skåningar o snö går inte riktigt ihop.

Jag är inne på min sista termin på linjen Estetisk dans. Samtidigt som det ska bli jätte roligt att ta studenten så kryper det också en liten panik i att snart ska allt vara färdigt o sen ska jag skaffa mig ett liv. :P
Sen blir nog inte sista terminen som jag föreställt mig när man gick i nian.. Som sagt min familj krymper, Syster har varit i Mali sen i september, vem vet när hon kommer hem. Storebror åker till Sudan vecka 8 o då ska han vara där i minst 5 månader. Alltså har dom tänkt att jag ska klara av sista terminen alldeles själv, o minst en av dom blir borta på studentdagen.. Det är konstigt.. Jag var ju på deras student, känns inte rättvist :P.

Det är så många stora grejer jag ska klara av, Projekt arbete, Sceniskt dansprojekt.. och slut betyg. Vem ska hjälpa mig med det om inte mina storasysskon?

Jaja.. det är tankarna som går idag .. imorgon känner jag väl att det är tur att dom inte är här å håller pli på mig :P

Min tanke är att väcka liv i den här bloggen, skriva lite oftare kanske.. kanske byter blogg som demonstation på detta.. men det beror på ifall min storebror hinner fixa sidan.. jaja

Nu vill jag se lejonkungen
MORS

RSS 2.0