Utkast: Feb. 9, 2010

Igår va en seg dag.. skulle haft en pluggdag med calle och my. Vi skulle börjat vid 11.. kom väl igång vid 2 sen så höll vi inte i gång så länge.

I ren tristess så gav vi upp och bestämde oss för att åka pulka vid St. Hans backar. Lite rädda för att det skulle va smockat med folk och inte jätte pepp så kom vi iaf dit. Väl framme så mötte vi tomma backar med masssnö. Några övergivna pulkor hittade vi också så tog varsin pulka och började vandra upp för de höga backarna.
Lite nervös o utan att riktigt veta vad jag skulle vänta mig satte jag fart ner för backen. "AAAAAAAAAAAAAAAAAHHH!!!!!!!". Paniken och pirret i magen är obeskrivligt. När jag till slut stannat så kunde jag inte annat än vika mig av skratt!!
Högst uppe på toppen ser jag hur  Calle slänger sig på sin Skrana (en madrass som man åker på) o skriker som en riktig man hela  för backen :P.
Calles åk slutar precis som mitt i en skratt attack. Och my står och skrattande ser ner på oss.
När även My tjutande kommit ner för backen ligger vi o skrattar åt hur roligt det är. "Upp igen!"

Vi provar alla möjliga sätt att åka på .. det roligaste sättet var när vi la oss i en hög på magen på skranan o satte fart ner åt. Calle låg underst jag i mitten och My överst, det går så sjuukt fort .. jag glider av madrassen men håller fast vid calle

RSS 2.0