Nu börjas det...

Nu har nedräkningen börjat..  Första advent idag, första december imorgon sen går det i rusande fart, ett tu tre så är det 2009.

Men det känns ändå bra, jag är faktiskt till och med lite sugen på julstressen. Nog mest för att tillsammans med julstressen kommer julmyset.

Mös redan idag faktiskt, dels för att det var advent och mina dansbarn hade uppvisning, utan även för att jag tillsammans med underbara vänner gick på julskyltningen i stan.
Det är så fint med alla ljusen som lyser upp vår lilla stad. Sen va vi på Kulturen, riktigt mysigt. På kulturen finns en hel stad som är typ "Lund förr i tiden", med trähus, kaminer, träskor, små sängar... allt dom hade förr  =P. Sen så är det ju julmarknad där nu, så vi fick smaka på korv, bröd, mer korv, julmust å massa gott..  De va najs.

Jag har nog kommit in i en riktig mysperiod. Känner hela tiden att det är tid för lite mys. Vill ha myskväll snart, hade myskväll nyss.... jag undrar já va det kommer ifrån...

Snart nytt år, å innan dess ska man ha handlat julklappar, gett julklappar, ha en massa mys, fira lucia och förståss köpa nyårsklänning, (jag vet inte ens vem jag ska fira nyår med å ändå är jag jätte sugen på att köpa nyårsklänning..), planera nyårsfirande, tacka för alla klappar, å helst ska man hinna vila lite där också.... hm.. får se hur det här kommer gå..

Första advent är kommen.... imorgon börjar julkalendern ( ANDERS Å MÅNS =D =D)... nedräkningen har börjat.

ha det kalas, säg till om ni vill mysa eller fira nyår med mig :)


Haj


Välj det svarta guldet

Nu har jag startat min första grupp på Facebook.. Anti Te-gruppen =)

En grupp för alla oss som är trötta på folk som går på café o sen beställer Te.

För oss som inte längre vågar ta hem våra kompisar till sina mor- eller farföräldrar i skräcken att farmor/mormor ska dö av hjärtesorg när vännen i fråga ber om Te när det är kaffe som bjuds.

För oss som verkligen har förstått va fika innebär

För oss som inte väljer blaska istället för det svarta guldet.

För oss som har känt det bandet som binds mellan oss Kaffe drickare

För oss har jag startat en grupp. Det är dags att vi reser på oss. Säger stopp när folk talar illa om våran dryck.
Hjälp mig i denna frågan. Gå med i gruppen du med, stå på dig....

Mors!


Back to reality... eller hur det nu stavas

Lovet var verkligen toppen, fick umgås med mina vänner och ha jätte roligt...
Men som allt annat nådde även detta lovet sitt slut...
Jag trodde att jag skulle kunna leva på lyckan jag uppnått under lovet iaf till jul. Men så upptäcker man det man borde gjort på lovet.. plugga. Nu sitter jag med två prov dagarna efter varandra... totalt kanske 80-100  sidor att läsa om man räknar med anteckningar.
Mitt optimistiska jag (det som trodde jag skulle få vara lycklig ända fram till jul) tänkte att det här blir väl inga problem, allt löser sig...

Kanske skulle jag fortfarande tro det om det inte vore för insidenten som fick mig att bli fullständigt upponer vänd (bildligt sett).
Ni vet hur det är när man har ett span man tänker att man aldrig någonsin kommer få? eller är det bara jag?
Iaf detta spanet trodde jag igår började visa intresse för mig... snacka om att man fortsätter se optimistiskt på allt i livet. Men gissa hur länge lyckan varar... knappt ett dygn... de tydliga hintarna från igår bort med vinden...
Jag hatar att jag tänker så mycket, och övertolkar allt...

Tänk om jag kunde tänka mindre.. (mycket konstig mening..)

Jag vill bli sprudlande förälskad, jag vill vara någons förälskelse..... å va det vore trevligt....

Men men.. Back to reality... måste verkligen fortsätta plugga...

RSS 2.0