När snön landat på mitt fönster blev livet plötsligt lite ljusare...

Det började snöa igår mitt på dagen... Just det här med att det börjar snöa ger inte en lika stor kick längre, pga att den kommit så många gånger nu utan att stanna... Men när jag nu vaknade på morgonen och drog upp gradinerna så var det en dryg decimeter snö utanför... Då blev jag piggare.. Och det bästa är.. det har fortafarande inte slutat snöa.
Vintern i skåne kan verkligen suga.... oftast är det bara grått, blött och fruktansvärt kallt!! När det är 2 minusgrader här känns det som typ 10 minus längre norr ut, detta är faktiskt sant, det beror på blåsten och fuktighet. många som bor väldigt långt norr ut o kommer hit på vinter tycker att det är svinkallt.. Jaja det va en liten parantes
Vintern i skåne va det jag pratade om, den är jätte jobbig, det är som en lång lång höst, fast utan dom vackra löven... så är det ända tills... snön kommer.
När snön kommer blir det ljust, vackert och kyla som är värd att stå ut med. När man vaknar den morgonen känns allt man tänkt på dagen innan mycket ljusare, alla problem som fanns omkring känns inte som en riktigt lika stor klump i magen.
Egentligen känns det lite som att "någon" ville lysa upp min dag. Igår precis innan jag gick o la mig fick jag ett jätte fint medelande från en "kusin" som verkligen värmde mitt hjärta... Det finns mycket som är jobbigt så här i allt det gråa o utan solen blir det ännu tyngre men snön är lite som min sol... Får ungefär samma effekt.
Nu kan jag ladda ordentligt inför nästa vecka som kommer spenderas i Trysilskidbackar tillsammans med 45 underbara personer. Kan bli helt fantastiskt, men det krävs att man tänker så från början, "det blir va man gör det till" för att dra till med en grymt irriterande fras som man hört alldeles för mycket när man va ett litet barn.

Så min uppmaning till er som läser det här är: Njut av snön om ni har någon... Verkligen njut, och se fram emot det som du inte riktigt vet hur det kommer bli... Det blir säkert bra = )

Nu vill jag ut i snön... tuddelu

RSS 2.0